Om meg

Hei!

Jeg heter Marie, men liker til daglig og kalle meg Prinsessen av Frogner. Nå går jeg selvfølgelig ikke rundt og presenterer meg med dette navnet, men jeg tuller litt med det til venninnene mine. Jeg forstår selvfølgelig at mange tenker at dette er utrolig teit, men det er mest for spøk. Grunnen til dette kallenavnet var bare noe mamma kalte meg da jeg var liten, og så har det blitt en litt ironisk greie etter dette.

Til daglig liker jeg og shoppe, henge med venner, dra på kafeer, spise på restauranter, reise og lignende. Jeg liker egentlig det meste som andre jenter på min alder liker.

Jeg er født og oppvokst på frogner (derav kallenavnet) og bor her fortsatt. Jeg elsker frogner fordi det er så fint her, og så mange fine folk. Det er også masse fine kafeer i nærheten, og det er veldig enkelt å komme seg til andre steder i byen herfra, som for eksempel Oslofjorden og aker brygge, Bogstadveien, nathionaltheatret og lignende.

Hvis du har lyst til å kontakte meg kan du ta kontakt i kommentarfeltet eller på mail. Det er bare hyggelig med snille kommentarer eller andre forespørsler, men jeg vil ikke motta noen ondsinnede mailer fra nettroll.