Mine favorittsteder på Frogner

frognerparken

Siden jeg er en ubestridt prinsesse av Frogner, så har Jeg mange steder som jeg liker her på Frogner. Det er mange som ikke er like kjent på Fronger som det jeg er. Jeg ønsker derfor å skrive litt og kanskje gi inspirasjon til folk som skal ferdes her i bydelen.

Frognerparken

Også kalt Vigelandsparken, er denne parken er den fineste i Oslo og i hele Norge. Denne parken har alt du trenger og litt til. Det er skulpturer av nakne mennesker, grønne planter og flotte mennesker som går rundt i parken. En gang i blant, er det ikke bare lokale, men også turister  med mindre fresht utseende som ferdes i parken, men stort sett bare veldig flotte mennesker. Mange tenker at Frognerparken er best om sommeren når det er grønt og fint, men parken er faktisk overraskende fin å oppholde seg til også om vinteren. Dette gjelder spesielt dersom det er godt med snø. Nederst i Frognerparken kommer man til et sted som heter Skøyen. Her er det også fint, men mye kjedeligere enn på Frogner. Det mange ikke tenker på er at Frognerparken faktisk kan benyttes som en fin gåvei for de som ønsker å ta seg fra Majorstuen til Skøyen og ikke vil sitte fast i en utrolig saktegående 20-buss nedover Kirkeveien. Kanskje møter du også noen du kjenner på din ferd gjennom Frognerparken. For meg som bor på Frogner så skjer dette støtt og stadig at jeg møter folk jeg kjenner hvis jeg velger å benytte beina istedenfor å ta buss eller trikk.  

Frogner Plass

På Frogner Plass har vi både Joe and the Juice og Kaffebrenneriet.  To strålende steder å tilbringe tid for en hver som liker kaffe. Valget mellom de stedene kan virkelig være litt vanskelig. Her er min mening om hvilket sted du burde velge: Jeg vil si at det er best kaffe på Kaffebrenneriet men best atmosfære på Joe and the Juice. Du burde prioritere hva du ønsker deg mest av god smak i munnen eller atmosfære. På Joe and the Juice er det også kjekke unge mennesker som leverer deg kaffe. For min del bytter jeg på hvilken av disse to jeg besøker når jeg er på Frogner plass basert på mitt eget humør.  

Bøgdøy Allé

Denne gaten er ganske ikonisk i Oslo. Den strekker seg fra Solli Plass og gjennom Frogner. Det beste er gå denne gaten en sommerkveld og se på alle de rare menneskene som ferdes ute på sommerkvelder. Det er også mange eksklusive butikker i Bøgdøy Allé. For mennesker som er interessert i design og har masse penger å bruke, er dette en strålende gate å handle i.

Solli Plass

Denne plassen er et kult sted å dra ut på kvelden for å drikke. Du kan møte mange folk fra Oslo Vest her. På NOX er det litt  høy musikk, men jeg liker stilen godt der egentlig. Jeg pleier å dra på NOX når jeg er keen på  å danse fra meg masse.

Håper denne listen har vært til hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *