Hvor er prinsen av frogner?

telthusbakken

Jeg våknet opp i dag og var litt mindre glad enn jeg pleier. Jeg hadde et spennende spørsmål i hodet. Dette spørsmålet var nemlig hvor er egentlig prinsen av Frogner? Hvis jeg er en prinsesse betyr ikke dette at man også burde ha en prins? Disse spørsmålene fortsatte så svirre rundt i hodet mitt. Jeg vet egentlig ikke hva svaret på dette, tenkte jeg.. Kan man være prinsesse uten å ha en prins? Vanskelig spørsmål. Men så tenkte jeg, at de kongelige er jo fortsatt prins og prinsesser selv om de er single. Så slo jeg meg til ro med denne forklaringen.

Men senere på dagen kom spørsmålet tilbake. Jeg er jo prinsesse av Frogner. Frogner er ikke et land, men en bydel i Oslo. Er jeg egentlig en prinsesse? Jeg tror dette er noe jeg må tenke mer på.

På kvelden tenkte jeg på et annet spørsmål som var mye mer gledelig. Hvem hadde vært den perfekte prinsen av Frogner? Altså, hvem hadde vært en perfekt kjæreste for meg Prinsessen av Frogner. Det første svaret jeg kunne tenke på var Daniel fra Ex on the beach. Han er en kjekk og ambisiøs type som jentene på tv-programmet likte godt. Jeg liker menn som andre damer også liker godt. Men så ble jeg litt i tvil, fordi vil Daniel i Ex on the beach behandle meg som en prinsesse? Det er veldig viktig for meg å bli behandlet som en prinsesse. At jeg ofte får gaver er noe jeg setter stor pris på, men også ting som frokost på sengen er noe jeg tar som en selvfølge. Av gaver ønsker jeg meg sminke, klær, elektronikk, rosa ting og selvfølgelig smykker. Diamonds are a girls best friend, and a princess deserves to be treated well.

Spørsmålet er om Daniel ville behandlet meg som en prinsesse? Eller kanskje jeg trenger en fyr som er litt mindre player og fuckboy? Hvem kunne dette vært? Jeg er åpen for forlag fra lesere av bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *