Dag på Frogner

meg ved operaen

I våknet jeg opp til et deilig solskinn. Jeg var i super godt humør av en eller annen grunn, og jeg smilte bredt. Jeg lagde meg en deilig grønn smoothie som jeg drakk til frokost. Denne sunne smoothien inneholder ingefær og sitron som er spesielt viktig for at jeg ikke skal bli syk, og at jeg skal våkne opp med godt humør flere dager. Jeg gikk og tok meg en strålende dusj og vasket meg med hudpleie produkter slik at jeg kan beholde en flott hud så lenge jeg lever. Jeg er en prinsesse og det er viktig å ta vare på prinsessehuden min. Jeg har ikke så veldig lyst til å bli gammel og får skrukkete hud, så jeg forsøker å bruke mange hudpleieprodukter.

Senere gikk jeg tur i Frognerparken med min vakre lille veskehund. Hunden min heter Luna og er veldig søt selv om hun er litt irreterende når hun bjeffe. Senere kommer jeg nok til å legge ut bilder av Luna her på bloggen min.

Da jeg gikk ute på gaten så jeg Sophie Elise som gikk rundt og spaserte i Oslos gater. Dette fikk meg til å tenke ”vil jeg være en rosa-blogger?” Rosabloggere er jo et rart konsept synes jeg. Likevel liker jeg å skrive oppdateringer om sminke, klær og vesker. Om jeg er en rosablogger eller ikke er vel noe andre får vurdere. Jeg oppfatter meg selv som Prinsessen av Frogner. Et individ , en prinsesse og en selvstendig person.

Etter den fine turen i solskinnet gikk jeg for å handle på Hennes og Mauritz. Dette er ikke min yndlingsbutikk siden den er så billig, men det er mye greie basic ting å kjøpe på H&M. Jeg har lyst til å kjøpe mye klær så jeg gjør det, og hjemturen blir litt tung med alle posene.

Når jeg kom hjem sto allerede min beste venninne Maren og ventet på meg utenfor leiligheten min. Vi gikk inn og skravlet og drakk camomille-te sammen. Det var veldig hyggelig. Maren har problemer med kjæresten sin. Noen ganger er jeg like glad for at jeg ikke ahr kjæreste siden det virker som det er så mye drama. På en annen side så liker jeg drama. Jeg tror jeg hadde laget mye drama hvis jeg hadde en kjæreste.

På kvelden kommer dagens høydepunkt. Ex on the beach på TV. Jeg er forelsket i Daniel fordi han er så kjekk, men jeg liker ikke tatoveringene hans. Hadde han blitt sammen med meg hadde jeg krevd at han fjernet tatoveringene. Og at han ikke fikk lov å se på andre jenter. Neida, jeg er ikke så gæern. Eller hvem vet. Det er så lenge siden jeg har hatt en kjæreste nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *